Oplossing voor onzichtbaar leed na borstkanker

Eind augustus interviewden wij Anita Schimmel, oprichter van Stichting Bratelle. We lazen toen al over de speciale beha voor vrouwen met borstoedeem na borstkanker. En nu is het zover! De La Bratelle is te bestellen. De eerste werkzame én vrouwelijke beha voor vrouwen met borstoedeem is vanaf 15 oktober 2021 online te bestellen. Deze beha is ontwikkeld door en voor vrouwen die zelf een borstkanker ervaring hebben gehad.

Model: Ingeborg Jansen, ervaringsdeskundig met borstkanker en borstoedeem Foto: Caroline van Ewijk (Caroline fotografie)

Dit unieke product is vrouwelijk en werkt!
Politiekorpschef Ingrid Schäfer-Poels, geeft leiding aan 3000 voornamelijk mannelijke collega’s. Zij deelde haar borstkanker ervaring openlijk met hen. De oedeemklachten die zij overhield na de behandeling hield zij voor zichzelf, zoals eigenlijk alle vrouwen, want je bent immers genezen.

Ingrid: “Ik heb het geaccepteerd als iets dat er bij hoort, nu ik weet dat er een oplossing is wil ik het onmiddellijk hebben.”

Wil jij de La Bratelle beha bestellen? Klik dan hier.

Last modified: 21 oktober 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *