Stripboek over borstkanker: Dingen die erger zijn

Lifestyle, Podcasts & Boeken

Het boekje ‘Dingen die erger zijn‘ is een stripverhaal voor volwassenen en gaat over borstkanker. Je leest over hoe Lenneke Hoope ontdekte dat ze borstkanker had en hoe ze deze periode heeft ervaren. Het is een puur en eerlijk verhaal, herkenbaar voor lotgenoten en met humor gebracht. Want hoe breng je dit nieuws aan je 4 jarige kindje? Wat doe je met (ongevraagd) goedbedoeld advies? En hoe ga je om met (doods)angst en verdriet?

Haar vriendengroep probeert haar af te leiden door haar afbeeldingen te sturen van ‘dingen die erger zijn’ dan borstkanker, en dat levert veel grappige appgesprekken op, waardoor Lenneke haar situatie een beetje kan relativeren. De strip is getekend door Lennekes vriendin Anneloor van Heemstra en maken het verhaal heel tastbaar.

Wil jij dit stripboekje ook lezen of aan iemand cadeau doen? Dan is het te koop via meerdere boekhandels of via bol.com.

Last modified: 20 oktober 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *