Een onweerstaanbaar kerstpakket van chef-kok Mavi

Food & Recipes, Lifestyle, Nieuws

Chef-kok, ondernemer en moeder Mavi (27) uit Rio de Janeiro – Brazilië heeft dit jaar een bijzonder lekker kerstpakket samengesteld. Ieder jaar bedenkt Mavi iets anders voor de feestdagen. Dit jaar kan je kiezen uit verschillende pakketten; van kleine doosjes gevuld met suikervrije, natuurlijke bonbons, tot grotere luxe boxes.

Ze hebben een super compleet kerstcadeau bedacht. Met een mooie kerstverpakking die op een duurzame manier ook na de kers weer gebruikt kan worden. Ook zit er een kerstkaart bij voor een persoonlijke boodschap. In een pakket zit een variatie van bonbons, truffles, eventueel een zelfgemaakte chocolade bar, mousse, een klein flesje likeur en natuurlijk kerst versiering. Alle zelfgemaakte producten van Mavi zijn lactose- en glutenvrij, en vrij van toegevoegde suikers. Ze gebruikt natuurlijke ingrediënten om producten te creëren die zoet zijn en toch gezond! 

Ook zo’n lekker kerstpakket kopen of cadeau doen?

Last modified: 10 december 2021

One Reply to “Een onweerstaanbaar kerstpakket van chef-kok Mavi”

  1. Ariane schreef:

    Heel lekker en gezond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *