Boek van FIT.nl:

Slanker, Geen dieet maar een plan dat werkt
De bewezen methode voor een realistisch, blijvend & haalbaar resultaat:


Ontdek de methode voor succesvol afslanken. Iedereen heeft de kracht om een slanker lichaam te realiseren. Wat je nodig hebt zijn de juiste kennis & handvatten.

Diëten is ingewikkeld – onderzoek wijst uit dat maar liefst 90% van de mensen die een afslankpoging doet het niet weet vol te houden.

Iedere keer dat je een nieuwe poging doet krijg je te maken met het jojo-effect. Je begint, raakt een plateau en verliest motivatie. Deze cyclus herhaalt zich keer op keer. Het is frustrerend en ontmoedigend. Diëten is een tijdelijke oplossing, maar pakt de feitelijke oorzaak van het overgewicht niet aan. Het is een vorm van symptoombestrijding.

Het team van FIT.nl heeft over de jaren heen meer dan 6.000 leefstijlveranderingen geanalyseerd en gekeken naar meer dan 15.000 wetenschappelijke publicaties in dit vak. Dit om te proberen een patroon te vinden in wat sommige transformaties succesvol maakt, en andere juist niet. Ze ontdekten dat het alles te maken heeft met:

 • Beschikken over de essentiële basiskennis om feiten van fabels te kunnen onderscheiden en de juiste keuzes te maken
 • Passende en realistische doelen kunnen stellen
 • Vaardigheden om een passend en effectief langetermijnplan op te stellen en uit te voeren
 • Juiste technieken om gezonde gewoontes aan te leren en vol te houden
 • Met obstakels om kunnen gaan en jezelf kunnen blijven motiveren

Dit boek leert je de exacte methode waarmee je je voeding, training en herstel verbetert zodat je je fitter voeltmeer energie hebt, een beter humeur hebt, en de motivatie om je gezondheid onder controle te houden.

Voor wie is dit boek bedoeld?

 • Je hebt de hoop op afvallen (bijna) opgegeven
  Na een paar mislukte afslankpogingen denk je misschien dat het je nooit zal lukken om af te vallen. Wij geven je het vertrouwen én de belofte dat het met SLANKER wél lukt.
 • Je wilt nooit meer op dieet en altijd slank blijven
  Vergeet wondermiddeltjes en absurde diëten met belachelijke regeltjes. Afslanken hoeft niet ingewikkeld te zijn. We leggen je precies uit hoe jij afvalt, op jóuw manier.
 • Je wilt kunnen blijven genieten
  In SLANKER bestaan geen verboden voedingsmiddelen. Blijf genieten van je favoriete snack en víér die verjaardag, zonder je schuldig te voelen of je afslankdoel te dwarsbomen. We laten je zien dat lekker eten en afvallen prima samengaan.
 • Je wilt lekker in je vel zitten
  SLANKER helpt je een gezonde leefstijl vorm te geven die je slanker, fitter en gelukkiger maakt. Je doet wat bij jóu past en wat jou het meeste oplevert.

Last modified: 10 augustus 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *