Rollercoaster Run team in de spotlight: AmusementTours Runningteam

Het is weer tijd om het verhaal van nog een aantal deelnemers te delen met jullie! Deze keer is Team AmusementTours Runningteam aan de beurt, die samen al meer dan €2000,- hebben opgehaald voor Rollercoaster Run to Fight Cancer. Een super prestatie!

Team Captain Sanne (39) rent samen met Rick (36), Ronald (45) en Erna (33) tijdens dit mooie evenement. Mascha is hier later bij aangesloten. Rick en Sanne wonen samen in Schagen en hebben elkaar ontmoet door hun liefde voor pretparken. Ook zijn ze samen vaak op hardloopwedstrijden te vinden. Rick heeft Sanne namelijk aangestoken met Rick zijn liefde voor rennen. “Wat is er mooier om die twee hobby’s te combineren om voor een goed doel te lopen” antwoordt Sanne wanneer we haar vragen waarom ze mee rent tijdens Rollercoaster Run to Fight Cancer. Ook is Sanne helaas veel in aanraking gekomen met kanker. “Ik heb familieleden, vrienden en een voormalig partner gehad die deze ziekte hadden, de één heeft de strijd verloren, de ander heeft de strijd gewonnen. Maar de donaties zijn hard nodig om deze verschrikkelijke ziekte te onderzoeken en hopelijk ooit te bestrijden.”

Ronald deed in 2018 ook mee aan het event en doet, naast het ophalen van geld voor een goed doel, graag nog een keer mee omdat “een rondje hardlopen en achtbanen rijden dingen zijn die ik graag doe in mijn vrije tijd”. Aldus Ronald. Erna, die in het dagelijks leven fanatiek (kick)bokst en bootcamp’ed kijkt uit naar het event omdat in Walibi World haar liefde voor pretparken en achtbanen is ontstaan! “Ontzettend tof dus dat dit zo samenkomt” voegt ze eraan toe.

Het team

Toen we vroegen om een beschrijving van hun team vertelde ze ons dat ze een groep “fanatiek hardlopers zijn die ervan houden om zo nu en dan naast het sporten ook een rondje te maken in een spectaculaire achtbaan”. Sanne voegt daar nog aan toe dat ze allemaal sporters zijn die elkaar kennen via pretparken. Onder de naam AmusementTours Running organiseert Sanne namelijk reizen naar pretparken. Iedereen die een connectie heeft met Amusement Tours is voor dit event vrij om het team te versterken. Mascha heeft zich dan ook later bij dit team gevoegd.

Hun team heeft voornamelijk geld geworven door iedereen via alle mogelijke kanalen te vragen om te doneren. Hun tip is om de tikkie link bij je verzoek te delen, dat werkt makkelijker voor de donateur!

Ook jij kan je steentje bijdragen! Doneer nu aan Sanne, Rick, Ronald en Erna, of doneer via de teampagina van Team AmusementTours Runningteam

Last modified: 25 mei 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *