SOS-Coach Club bij kanker: Vind de coach die bij jou past!

Actueel, Nieuws

In 2020 is het online platform Shit or Shine (SOS) gestart, omdat ze het belangrijk vinden dat er een plek is waar vrouwen die chronische kanker hebben of kanker hebben gehad terecht kunnen. Waar je informatie kunt vinden, verhalen van lotgenoten kunt lezen, contacten kunt leggen en vooral: positiviteit vindt. Dit alles met als doel jouw energie en fitheid met of na kanker weer op te bouwen. Zodat je stralend kunt genieten van het leven. En hun nieuwe SOS-CoachClub gaat daaraan bijdragen!

Hulp aan vrouwen met en na kanker
Op de achtergrond hebben ze de laatste maanden hard gewerkt aan het platform voor de SOS-CoachClub. In de SOS-CoachClub vind je erkende coaches en therapeuten die gespecialiseerd zijn in de hulp aan vrouwen die kanker hebben of hebben gehad. De coaches en therapeuten stellen zich aan je voor op hun persoonlijke pagina op de website. Je kunt eenvoudig zoeken naar een coach in de buurt die zich richt op jouw specifieke klachten rondom kanker. En je plant makkelijk een gratis kennismakingsgesprek in!

Overal in Nederland een coach die bij je past
Op deze manier wil SOS de drempel naar een coach of therapeut verlagen. De website is inmiddels klaar. Er hebben zich ook al een aantal coaches aangemeld, hun profielen kun je hier alvast bekijken. De bedoeling is dat de SOS-CoachClub straks landelijke dekking biedt zodat je overal in Nederland een coach kunt vinden die bij jou past.

Breng de SOS-Coachclub onder de aandacht
Nu is het tijd om de SOS-CoachClub bij zoveel mogelijk coaches rondom kanker onder de aandacht te brengen. En daarbij  kunnen ze jullie hulp gebruiken. Ken jij een erkende coach of therapeut voor vrouwen met of na kanker? Vertel ze over de SOS-CoachClub, stuur ze dit bericht door, een link naar de website, of de video van Elsbeth. Samen zorgen we ervoor dat iedere vrouw die haar leven met of na kanker opnieuw moet vormgeven, de beste hulp krijgt die er is. Dank je wel!

Last modified: 20 december 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *