Welkom op LoveLife.nl

Voorwoord

Love life. Het motto van Fight cancer, waarmee we jou vanuit de liefde voor het leven willen inspireren om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek. Want alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld met minder kanker.  

Ons platform LoveLife.nl is nog jong en volop in ontwikkeling. Maar wat hebben we al veel mooie dingen met je gedeeld. Bijvoorbeeld over de LoveLife run, een een uniek hardloopevenement waar (ex-)kankerpatiënten vijf kilometer door een stad rennen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Hier lees je meer over de specifieke onderzoeken die wij als Fight cancer steunen. Ook deelden we het verhaal van Daan, waarin we een jonge student van 23 jaar volgen, wiens leven op z’n kop kwam te staan door de diagnose acute leukemie. En andere mooie verhalen van Fighters die op diverse manieren voor ons in actie komen. En, last but not least, vind je ook allerlei leuke lifestyle content, zoals work-outs die je thuis kunt doen, recepten voor je volgende smoothie en de beste Netflix- en boekentips. Dus, ga maar snel een kijkje nemen. Als je suggesties hebt voor leuke content, laat het ons dan weten via redactie@lovelife.nl. Check ook onze socials (Instagram en Facebook) en laat je mailadres onderaan deze pagina achter voor leuke nieuwsupdates en toffe acties. 

Love life. Fight cancer.

Stefanie van Rootselaar, directeur Fight cancer

Stefanie van Rootselaar (Foto: Lorenne Witjes)

Last modified: 15 juli 2021

6 Replies to “Welkom op LoveLife.nl”

 1. Hettie Janssen- Cillekens schreef:

  Succes voor alle evenementen in 2021 en daarna!

  1. Lidwine Jocker schreef:

   Dank je wel!

 2. Karen Brinkers schreef:

  Veel succes met jullie platform! Ziet er goed uit!!

  1. Lidwine Jocker schreef:

   Bedankt!💙

 3. Max Heldring schreef:

  💙

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *