LoveLife run

Actie uitgelicht, Events, Nieuws

Fight cancer heeft een nieuw evenement in haar portfolio: LoveLife run is een uniek hardloopevenement waar (ex-)kankerpatiënten vijf kilometer door de stad rennen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek en preventie. Dit doen zij niet alleen, want ook hun behandelende artsen en dierbaren rennen mee tijdens deze intense ervaring.

LoveLife run Breda 2021
LoveLife run Breda 2021

INTENSIEVE TRAINING
De (ex-)kankerpatiënten volgen een intensieve training voordat zij aan de start van het evenement mogen plaatsnemen. Het is voor hen niet niks om na hun – vaak uitputtende – behandelingen vijf kilometer hard te lopen. Zij worden daarom 12 weken lang begeleid door diverse sportartsen en looptrainers om hen voor te bereiden op de run.

PRESTATIE
Het doel van LoveLife run is om geld in te zamelen voor kankeronderzoek en preventie. Naast het doel om fondsen te werven, is het voor de deelnemer ook een persoonlijke prestatie om de vijf kilometer uit te lopen na of zelfs tijdens hun behandelingen.

De eerste editie van LoveLife run vindt op zondag 20 juni 2021 plaats in de prachtige stad Breda. Meer informatie vind je op www.loveliferun.nl of op hun social media kanalen (Facebook & Instagram).

Last modified: 23 februari 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *