Did it for Donny!

Ze hebben het gedaan! Afgelopen zaterdag vond de halve marathon plaats die de vrienden van Daan, ofwel Donny, hadden georganiseerd. Met 80 mannen startten ze in kleine groepjes, midden in het centrum van Amsterdam. De route ging helemaal langs de Amstel en weer terug. Bedankt mannen, voor deze geweldige prestatie!

Do It For Donny!

Het idee voor de halve marathon sponsorloop ontstond binnen Beaufort en kwam van verschillende kanten; iedereen wilde heel graag iets voor Daan doen. Het concrete idee om een sponsorloop te organiseren werd bedacht met 2 wat oudere jongens van Beaufort. En daarnaast renden er ook nog 12 vrienden van Daan uit Vught mee.

Al om half 11 waren de eerste jongens bij het startpunt aanwezig. Om de mensen thuis ook mee te laten kijken, hadden ze geregeld dat er een live-stream van de ‘Do it for Donny’ sponsorloop werd gemaakt. Compleet met een cameraman en reporter, die de halve marathon de dag daarvoor alleen had gelopen, omdat hij door het verslaggeven zaterdag niet mee kon rennen. Ook stonden er elektrische scooters klaar om de halve marathonlopers met de camera te volgen. Een half uur later ging het eerste groepje van start, ieder kwartier een startschot, tot alle 80 waren vertrokken.

Ook Daan was aanwezig bij de start en finish. In een park in Amsterdam werd het enorme bedrag wat ze hadden verzameld voor Fight cancer, Matchis en KWF, bekendgemaakt samen met Bas Smit en Ruben van der Meer.

De sponsorloop was een echte win-win-winsituatie. Naast een energy boost voor Daan en geld ophalen voor drie mooie goede doelen, was er nog een derde win-punt; Het groepsgevoel van hun vriendenclub kwam terug, dat ze door corona heel lang hadden gemist. Daan is het beste goede doel dat ze konden bedenken. Voor hem liepen ze alle 80 de benen uit hun lijf!

Last modified: 15 juli 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *