Vier het leven elke dag opnieuw – de podcast

In de podcast, gemaakt door I Love Creative Events, hoor je een openhartig gesprek tussen Maud en haar vader, die in 2013 werd gediagnostiseerd met de ziekte kanker. Tijdens het gesprek wordt besproken hoe zij die tijd hebben ervaren en hoe het nu is.

Maud en haar vader

Vanuit hun opleiding Hotel Management Apeldoorn, hebben Mila van de Velde (19) en Maud Rietveld (21) de uitdaging gekregen om met een groepje een evenementenbureau op te richten; I love Creative Events. “Het evenementenbureau, bestaande uit een creatief en enthousiast team, kreeg de keuze uit verschillende organisaties om een evenement voor te organiseren. Wij kozen unaniem voor Fight cancer.”

Naar aanloop van het echte event, een online talkshow op 25 mei, hebben zij deze podcast opgenomen. Wat vonden jullie ervan om deze podcast te maken? Maud: “Wel spannend, omdat je je ervan bewust bent dat je verhaal straks voor iedereen te beluisteren is. Tijdens het gesprek vergaten we wel eens dat het opgenomen werd. Maar bovenal was het een hele leuke en speciale ervaring om te doen.”

De titel van de podcast is Vier het leven elke dag opnieuw. Hoe vieren jullie het leven? Mila: “Ik word gelukkig van mijn vrienden en familie. Het gelukkigst ben in als ik met mijn vrienden of familie geniet van een drankje in de zon.” Maud: “Ik ben erg blij met mijn functie bij Strandtent de Pit. Ik word gelukkig van mijn werk en mijn collega’s, bij de mooiste avondjes met een mooie ondergaande zon op een zomers dagje.”

Op 25 mei vindt ‘Vier het leven elke dag opnieuw – de Talkshow’ plaats. Tijdens dit online evenement gaan ze met interessante gasten persoonlijke gesprekken voeren over kanker, een social desk starten, is er een quizmaster en maak je kans op mooie prijzen! Houd de Instagram van I Love Creative Events in de gaten voor meer informatie.

Last modified: 12 mei 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *