Leestip: Style your Life

Lifestyle, Podcasts & Boeken

Style your Life van Lonneke Nooteboom is een inspirerend boek voor iedere vrouw die op zoek is naar tips & tricks voor een druk en toch verzorgd leven.

Style your Life is een leuke combinatie van stijlgids en motivatiehandboek in één. De fashion en celebrity styliste laat met dit boek niet alleen zien hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn, ze inspireert ook om voor jezelf te kiezen. Maak de keuzes waar jij gelukkig van wordt, jaag je dromen na en ontdek de (levensstijl) die bij jou past.

Als jij ook achter het motto ‘het leven is te mooi om niet elke dag te shinen’ staat, is dit een boek voor jou. Lonneke laat in dit boek zien hoe jij in één minuut jouw outfit van de dag kan kiezen en hoe je er verzorgd uit kan zien. Maar, Lonneke neemt ons ook mee in haar dagelijkse ritme. Die we toch wel als ‘druk’ kunnen bestempelen. Zo ontdek je hoe zij alle ballen hooghoudt tijdens haar drukke werkleven en onstuimige gezin. Hoe ze tijd maakt voor me-time en sporten én hoe ze haar eigen business op wist te zetten. Een goede aanrader dus!

Bron: Bruna

Last modified: 16 maart 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *