Mijn kwaadbloed

Het was eindelijk zover: het eerste exemplaar van Mijn Kwaadbloed is gisteren aan Melissa Kremer (25) overhandigd. Haar eigen boek waarin Melissa ons meeneemt in haar leven met kanker.

In 2015 kreeg zij de diagnose leukemie. Daarna was ze enkele jaren kankervrij, totdat opnieuw de diagnose leukemie gesteld werd in maart 2020. Genezing bleek niet meer mogelijk. Ondanks deze verdrietige diagnose bleef Melissa positief door het zoeken naar ‘lichtpuntjes’. Deze lichtpuntjes, maar ook de juist minder leuke momenten, deelt Melissa met iedereen via haar blogs, verhalen en gedichten op haar online kanalen. Met deze verhalen heeft zij menig man kunnen inspireren want inmiddels volgen 210.000 mensen dagelijks haar verhalen via Instagram. Ook kreeg zij de kans om haar eigen boek uit te geven in samenwerking met Bas Smit en Afonte. En gisteren was het dan zover: het eerste exemplaar kon worden overhandigd aan Melissa zelf.

De eerste druk is al helemaal uitverkocht. De tweede druk wordt eind maart verwacht en kun je nu pre-orderen via deze link. 50% van de opbrengst gaat naar het onderzoek naar Hematologie, de overige 50% naar de familie van Melissa.

Bron: Afonte, Instagram

Last modified: 31 augustus 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *