Evenementenkalender 2021

Events

Swim to Fight Cancer

Na een stil 2020 is iedereen benieuwd wanneer er weer ruimte is om evenementen te organiseren. Is dat vanaf de lente al mogelijk? Aan het eind van de zomer pas, of misschien zelfs helemaal niet in 2021? Helaas heeft nog niemand een definitief antwoord op deze vraag.

Toch wordt er vastberadener dan ooit actief nagedacht over de evenementenkalender van 2021. Zo ook bij Fight cancer. Met de komst van het vaccin is er goede hoop ontstaan dat er in 2021 weer evenementen kunnen plaatsvinden. Ook geeft het garantiefonds extra zekerheid. De evenementenkalender van Fight cancer is vanaf juli (Q3) dan ook al gevuld met haar eigen evenementen zoals Swim to Fight Cancer.

“Er zijn grootse plannen voor dit jaar. Wanneer het allemaal weer kan, worden er naast de bekende evenementen, zoals Swim to Fight Cancer, Rollercoaster Run en Walk to Fight Cancer 4×40 een drietal nieuwe concepten gelanceerd: Bike&BBQ to Fight Cancer, Walk&Dance to Fight Cancer (ook een studenten editie) en LoveLife run. Ook wordt het Walk to Fight Cancer succesconcept verder uitgerold.” aldus de directrice van Stichting Fight cancer.

Houd ons platform in de gaten voor de laatste updates.

Last modified: 29 januari 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *