Maan en gitarist Cheyenne stelen harten tijdens het Knoop Gala

Actueel, Lifestyle, Nieuws

Maan en Cheyenne

Na het prachtige optreden van Maan, Cheyenne en het orkest van het Knoop Gala regent het complimenten voor de artiesten. Niet alleen omdat het een mooi uitgevoerde compositie was, maar juist door het ontroerende moment voorafgaand.

Samen met Maan mocht de gehandicapte Cheyenne het nummer ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ ten gehore brengen. Echter vergeet Cheyenne na enkele maten de akkoorden en stopt zij met spelen. Maan merkt snel op dat ze gestopt is, en vraagt haar “Ben je het kwijt? Zullen we het even rustig doornemen, of kun je dat het best met iemand uit het orkest?” Waarna ze vervolgens de tijd neemt om samen met de gitarist van het orkest nogmaals de akkoorden door te nemen.

Kwestbaar
Vervolgens kijken we naar zeer kwetsbare televisie. Iets wat niet tijdens de uitzending aan de kijkers wordt getoond, maar wel viral gaat op social media. Cheyenne pakt de draad goed op en als ze het weer weet, geeft Maan haar nog een extra steuntje in de rug: “Zie je? Heel goed”. Waarna vervolgens hartelijk applaus klinkt uit de zaal en ze een denderend optreden weet neer te zetten.

Bekijk hieronder het hartverwarmende fragment.

Bron: Superguide

Last modified: 29 januari 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *