Kandidaten Wie is de Mol? 2021 bekend

Mol-liefhebbers opgelet, ze zijn bovengronds! Het is de hoogste tijd om jezelf te verdiepen in de mogelijke mollen en de complottheorieën. Dit seizoen – nummer 21 alweer – speelt zich af in het prachtige Tsjechië.

Deze 10 kandidaten storten zich in een avontuur vol tegenstrijdigheden en openen de jacht op de Mol. Journalist en politiek verslaggever Charlotte Nijs, radio-dj en media-ondernemer Erik de Zwart, beeldend kunstenaar en essayist Florentijn Hofman, frontman van de band Chef’Special Joshua Nolet, zangeres Lakshmi Swami Persaud, televisiepresentatrice en adjunct-hoofdredacteur van LINDA.nl Marije Knevel, cabaretier en theatermaker Remco Veldhuis, actrice Renée Fokker, voetbalster Rocky Hehakaija en schrijver en programmamaker Splinter Chabot.

Zet ‘m alvast in de agenda. Wie is de Mol? zie je vanaf zaterdag 2 januari om 20:30 bij AVROTROS op NPO1.

Last modified: 1 februari 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *