Een marathon om niet te vergeten

Vandaag zetten we Arthur in het zonnetje! Want Arthur heeft een maand geleden de marathon van Londen uitgelopen, een challenge die al jaren op zijn bucketlist stond.

Zoals Arthur het zelf zei bij het starten van zijn actie:

‘’Beseffende dat ik niet echt jonger word… Dacht ik het is nu of nooit!
Ik ben niet echt een fanatieke hardloper, mijn techniek (en lichaamsbouw…) helpen me niet echt en over het algemeen tel ik de mijlen/km’s af bij elke trainingsrun… Maar, ik hou echter wel van een uitdaging en het concept van trainen/werken naar een groot doel, dus ik denk dat ik dit kan doen… tenminste één keer!’’

Arthur gaf daarbij ook aan dat het oneerlijk zou zijn om te zeggen dat hij de marathon speciaal loopt om geld op te halen voor kankeronderzoek, maar als hij dan toch bezig is, kan hij net zo goed rennen voor een goed doel. Arthur koos voor Fight cancer omdat:

‘’Kanker iets is waar we vrijwel allemaal op een bepaald moment in ons leven mee te maken zullen krijgen, of het nu bij onszelf is of bij onze dierbaren.’’

En rennen heeft Arthur gedaan!

Op 2 oktober was het dan zover.. met een kleine verkoudheid verscheen hij, in de kleur van Nederland, samen met 42.000 andere deelnemers aan de start van de ‘’ TCS London Marathon’’. Arthur heeft 32 km gelopen volgens zijn schema maar kwam vervolgens de man met de hamer tegen. Ondanks zijn struggles heeft hij de marathon, 42.195 meter, in een mooie tijd uitgelopen (4 uur en 7 minuten).

Met het afstrepen van zijn bucketlist item heeft Arthur een prachtig bedrag van bijna € 3.000,-opgehaald. Een bedrag waar hij trots op mag wezen en wij als Fight cancer blij van worden.

Arthur ontzettend bedankt hiervoor, laat je ons weten wanneer je weer gaat rennen?

Heeft het verhaal van Arthur jouw enthousiast gemaakt en wil je zelf ook in actie komen voor ons? kijk dan op onze site!

Last modified: 3 november 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *