Wandelend en dansend geld ophalen voor Fight cancer

Actueel, Events, Nieuws

Op woensdag 27 juli vond in Goes het evenement Walk&Dance to Fight Cancer plaats. Het evenement was onderdeel van Goes Bruist, een groter evenement in Goes waarbij gedurende 1,5 week diverse sportieve evenementen voor jong en oud plaatsvonden in de stad.

Bijna 60 enthousiaste deelnemers deden mee aan de interactieve wandeling van 16 km door Goes, met diverse stops waar versnaperingen werden aangeboden, gesponsord door Jumbo. Het zonnetje scheen en de sfeer zat er goed in! Na afloop werden de wandelaars met een lekker drankje onthaald bij Lima Beach, was er een barbecue en heeft de DJ nog wat lekkere plaatjes gedraaid! Er was ook een silent disco en er konden bij de DJ nummertjes aangevraagd worden in ruil voor een donatie aan Fight cancer. Superleuk gedaan!

Met Walk&Dance to Fight Cancer is ruim €12.000 opgehaald voor het onderzoek van Dr. Edwin Cuppen om met complete DNA analyse behandelmethoden op maat mogelijk te maken voor jongvolwassenen in de leeftijd 18-39 jaar. We zetten heel graag Jomanda Scheele hier nog even in het zonnetje: zij haalde namelijk in twee weken tijd ruim €2.000 op!  

Heel veel dank aan Skills 4 Life, Reguillo Vandepitte, Levi Swiers en alle studenten die hebben meegeholpen met de organisatie van Walk&Dance to Fight Cancer Goes. Ook superveel dank aan alle deelnemers, donateurs en sponsoren!

Bekijk hieronder de aftermovie (met dank aan Maurice Antenbrink) en hier de foto’s (met dank aan Diana Bogaert) van het event! Tot volgend jaar!

Last modified: 19 augustus 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *