Heroes for Charity

Actueel, Nieuws

Heroes for Charity organiseert toffe, uitdagende acties om geld op te halen voor goede doelen. En sinds kort kan dat ook voor Fight cancer. Lees mee met hoe Heroes for Charity is ontstaan en of het misschien iets voor jou is!

Wat is Heroes for Charity?

Heroes for Charity wil jou inspireren om op een bijzondere manier geld in te zamelen voor een goed doel. Dit doet Heroes for Charity door avontuurlijke challenges aan te bieden, waarbij je een onvergetelijke ervaring combineert met geld inzamelen voor het door jou gekozen goede doel.

Alles rondom de challenge is tot in de puntjes geregeld, zodat jij je volledig kunt richten op het einddoel en maximaal kunt genieten. Je krijgt hulp in de voorbereiding en wordt begeleid door ervaren professionals; veiligheid staat voorop. Een mooie manier om impact te maken, dus daag jezelf uit en word een van de Heroes for Charity!

Kijk op www.heroesforcharity.nl voor meer informatie.

Hoe is Heroes for Charity ontstaan?

Begin 2020 stapte Simone de Graaf, oprichtster van Heroes for Charity, in het vliegtuig naar Tanzania. Daar stond haar een mooie uitdaging te wachten: het beklimmen van de Kilimanjaro. Dit deed ze niet zomaar; ze was de uitdaging namelijk aangegaan voor een goed doel. In de maanden ervoor bereidde ze zich zo goed mogelijk voor en werd er ook zoveel mogelijk geld ingezameld voor het goede doel. Een bijzondere periode, waarin ze ervoer hoeveel mensen je willen steunen als je je inzet voor een doel waar jij volledig achter staat. Eenmaal in Tanzania kon het grote avontuur beginnen en tijdens het beklimmen van de hoogste berg van Afrika kon ze alleen maar denken ‘Dit moeten veel meer mensen meemaken.’ Niet veel later was het idee van Heroes for Charity ontstaan en nu is het ook voor jou mogelijk om een avontuurlijke challenge aan te gaan voor een goed doel naar keuze.

Welke activiteiten staan er op de planning van Heroes for Charity?

Wil jij je inzetten voor Fight cancer en ben je op zoek naar een avontuurlijke challenge? Dan is een van deze challenges van Heroes for Charity misschien wel iets voor jou:

  • Kilimanjaro Climb for Charity: altijd al eens op het dak van Afrika willen staan? Beklim samen met de andere Heroes de Kilimanjaro, een van de Seven Summits. Je hebt voor het beklimmen van deze berg geen klimervaring nodig, dus met de juiste voorbereiding en een portie doorzettingsvermogen is het ook voor jou mogelijk om de top te halen. Bekijk de hoogtepunten van deze challenge.
  • Saigon to Angkor Wat Ride for Charity: tijdens deze challenge fiets je vanaf Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon, helemaal naar de beroemde tempels van Angkor Wat. Je ontdekt al fietsend de prachtige natuur, tempels en dorpjes van Vietnam en Cambodja. Een uitdagende, maar spectaculaire fietstocht van zo’n 500 kilometer. Bekijk het hele 10-daagse programma.
  • Heroes Hike for Charity: een uitdagende wandeltocht in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je hebt keuze uit verschillende afstanden, dus kunt het zo uitdagend maken als je zelf wilt. Doe mee als individu of schrijf je in als team met je vrienden, collega’s of je sportmaatjes.
  • Machu Picchu Trek for Charity: ga mee naar Peru en wandel samen met de andere Heroes de beroemde Inca Trail. Het eindpunt: de oude Inca-stad Machu Picchu, een van de zeven wereldwonderen. Een onvergetelijk avontuur dwars door de prachtige natuur en langs oude Inca-ruïnes. Lees meer over deze bijzondere challenge.

En dat is nog niet alles. Zo kun je op 1 januari ook meedoen aan de New Year’s Dive for Charity, om het jaar gelijk goed in te luiden, of een van de andere challenges. Bekijk het volledige aanbod aan challenges, om te zien welke challenge het best bij jou past.

Hoe werkt in actie komen voor Heroes for Charity?

Een challenge aangaan via Heroes for Charity werkt op de volgende manier:

  1. Kies je challenge: kies de uitdaging die bij je past en meld je aan
  2. Kies je goede doel: ga jij de uitdaging aan voor Fight cancer?
  3. Zamel geld in via je eigen actiepagina: je krijgt tips om zoveel mogelijk geld in te zamelen
  4. Trainen en voorbereiden: je staat er niet alleen voor, maar krijgt hulp bij de voorbereiding
  5. Voer de challenge uit: het avontuur gaat nu echt beginnen
  6. Wees trots: je bent de uitdaging aangegaan en hebt een mooi bedrag ingezameld voor het door jou gekozen goede doel!

Beginnen bij stap 1? Bekijk de challenges van Heroes for Charity.

Last modified: 18 juli 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *