Podcast van de week #14

Lifestyle, Podcasts & Boeken

Sporkful: Mission imPASTAble
‘Ik zeg het maar gewoon: spaghetti sucks.’ Kijk, dat is een ferme stelling van Dan Pashman, presentator van de populaire eetpodcast The Sporkful. Hoewel hij gek op pasta is, vindt hij de slierten te glibberig en houden ze saus volgens hem niet goed vast. Ook de andere vormen pasta hebben allemaal wel hun beperkingen. Daarom gaat Dan in de reeks ‘Mission ImPASTAble’ op zoek naar het ideale vormpje. Dat wil hij niet alleen ontwerpen, maar ook produceren én aan de man brengen. 

Nu zijn er al honderden soorten pasta en wie weleens in Italië is geweest, weet dat ze daar niet zo veel op hebben met innovaties die verband houden met hun nationale gerechten. Maar Dan laat zich niet uit het veld slaan.  Zal het hem lukken zijn perfecte pasta in de winkel te krijgen?

Last modified: 6 oktober 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *