Podcast van de week #4

Leesvoer, Lifestyle

Baas over je gedachten

Deze week luisteren we naar de podcast Brandstof en in het specifiek de aflevering met Jan Geurtz: Word de baas over je gedachten.

Herken je dat je wordt opgeslokt door gedachten waar je maar niet uit kan ontsnappen? Hoe meer je je verzet tegen die gedachtenstroom, hoe erger het wordt. Mediteren biedt een oplossing, maar snap je niet echt hoe je dit nu doet en wat er nu precies bedoeld wordt met ‘je ego’ en het observeren van je gedachten? Dan is deze aflevering een must voor jou, want de makers van Brandstof gaan hierover in gesprek met niemand minder dan Jan Geurtz! Jan schreef onder andere de volgende bestsellers: verslaafd aan liefde, verslaafd aan denken en de verslaving voorbij. Hij legt op bijzondere wijze een verbinding tussen moderne westerse inzichten en oosterse spiritualiteit. Nu biedt hij onder andere retraites en meditatiecursussen waarbij hij mensen helpt om los te komen van leed. Meer weten over Jan en wat hij doet, ga dan naar www.jangeurtz.nl.

Last modified: 25 juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *