Fighters in the Spotlight: Events Vision

Deze week staat Events Vision in de spotlight. Events Vision is een evenementen bureau dat is opgezet vanuit de Hotelmanagement opleiding van Saxion in Apeldoorn. Het bureau bestaat uit: Lieke Koenders, Cyanne Wink, Lisa Altunc, Meral Berends en Cor Jan de Vries. In het dagelijks leven studeren en werken ze en houden ze van gezelligheid!

Hoe zijn jullie met Fight cancer in contact gekomen?
‘Voor onze opleiding mochten wij voor een goed doel een organisatie kiezen, waarvoor wij een evenement mochten gaan organiseren. Wij hadden allemaal gelijk een goed gevoel bij Fight cancer. De boodschap die jullie uitdragen sprak ons allen aan. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om een evenement te organiseren voor Fight Cancer.’

Wat maakt vrijwilligerswerk voor jullie zo speciaal?
‘Wij vonden het een eer dat we een evenement mochten opzetten voor Fight cancer. Wat het speciaal maakt is dat we er allemaal een goed en voldaan gevoel bij krijgen. We hebben hard gewerkt, wat moois neergezet en daar een flink resultaat uit gehaald. Dit hebben wij gedaan om meer onderzoek naar kanker mogelijk te maken, dat maakt ons een deel uit iets groots en daar zijn we trots op!’

Wat vinden jullie de leukste prestatie die jullie behaald hebben?
‘De leukste prestatie was natuurlijk het evenement zelf, The Moving Experience. Hier hebben we naar toegewerkt en veel tijd in gestoken. We hebben onszelf en de gasten vermaakt met de verschillende onderdelen die hier aan bod kwamen, dit was zeker onze bedoeling. We hebben geprobeerd een evenement op te zetten dat zowel vermakelijk als informaties was. Dit is ons gelukt en daar zijn we erg blij mee!’

Wat staat er op jullie bucketlist?
Wij willen sowieso allemaal onze opleiding halen (het liefst zonder studievertraging). Voor de rest staat er individueel op onze bucketlist:
Cor Jan: Een rondreis maken door Zuid-Afrika.
Cyanne: Een wereldreis maken
Lieke: Reizen
Meral: Een rondreis maken door Europa
Lisa: op vakantie naar Bali

Last modified: 22 juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *