De leukste Netflix tips voor januari

Movies & Series, Nieuws

Deze 10 series en films verschijnen een dezer weken op Netflix. Van misdadig spannende series tot een wereld met dinosaurussen. Welke zet jij op de watchlist?

LUPIN
Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan. Vanaf 8 januari gaat deze serie van start. #wecantwait

FATE: THE WINX SAGA
Wie Stranger Things heeft gezien, vindt dit waarschijnlijk ook een leuke serie. Deze tieners hebben magische toverkrachten en zijn vastbesloten om deze te perfectioneren. Maar naast het feit dat zij hun toverkunsten steeds beter onder de knie krijgen, leren ze ook omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke. Kostschool Alfea is niet zomaar een school, dat is één ding wat zeker is. Vanaf 22 januari te zien.

RIVERDALE (nieuwe afleveringen)
Eindelijk, seizoen 5 is er! Na hun bewogen laatste jaar raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale. Terwijl Archie en zijn vrienden ook het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, kunnen ze het mysterie niet achter zich laten.
Seizoen 5 is vanaf 21 januari te zien.

NIGHT STALKER: THE HUNT FOR A SERIAL KILLER
In het zonnige, glamoureuze L.A. van 1985 ligt een genadeloos wrede seriemoordenaar op de loer. In dit waargebeurde misdaadverhaal lossen twee rechercheurs de zaak op.
Deze documentaire-achtige miniserie is vanaf 20 januari te zien.

JURASSIC WORLD
Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven. Seizoen 2 is vanaf 22 januari te zien.

BLING EMPIRE
Bling bling! Dat is toch wel het thema wat deze serie typeert. Ga op avontuur binnen deze bizarre wereld, een wereld waarin LA’s superrijke Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers helemaal losgaan met fantastische feesten, glamour en drama. Vanaf 15 januari te bewonderen.

FIREFLY LANE
Tully en Kate ontmoetten elkaar op Firefly Lane toen ze meisjes waren. Na 30 jaar lief en leed zijn ze beste vriendinnen en onafscheidelijk.
Gebaseerd op het gelijknamige engelse boek ‘Firefly Lane’ (In NL: ‘Wie naar de sterren grijpt’). Deze dramaserie is vanaf 3 februari te zien.

FINDING ‘OHANA
Tijdens hun verblijf in O’ahu komen de twee broers en zussen uit Brooklyn in contact met hun Hawaiiaanse afkomst én familie en gaan zij op een gewaagde zoektocht naar een lang verloren schat.
Vanaf 29 januari te zien.

PENGUIN BLOOM
Tijdens de nasleep van een schrijnend ongeluk vindt Sam Bloom inspiratie in een hoek waar ze niet dacht inspiratie te gaan vinden. Namelijk, bij een gewonde ekster die door haar familie is opgevangen.
Deze inspirerende film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en daarom extra interessant om te zien. Vanaf 27 januari te zien.

DOUBLE DAD
Tienermeisje Vicenza wil weten wie haar vader is. Daarom sniekt ze stiekem weg uit de hippiecommune waar ze woont. Ze moet en zal weten wie haar vader is en begint aan een avontuur dat alles zal veranderen.
Vanaf 15 januari te zien.

Last modified: 1 februari 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *