Kleurrijke buddhabowl met herfstgroenten en gemarineerde tempeh

Food & Recipes, Lifestyle

Liefde gaat door de maag wordt toch gezegd? Vandaar dat je wekelijks lekkere recepten kan vinden op LoveLife.nl. Instagram-chef Pascalle Ruigrok, van @koken.met.passie kookt de sterren van de hemel en deelt dit graag met jou! Deze week staat er een heerlijk toetje op het menu.

🍜 Kleurrijke buddha bowl met herfstgroenten en gemarineerde tempeh! 🥄

Ingrediënten:
– quinoa 💛
– gemarineerde tempeh 🤎
– gekookte biet 💜
– bloemkool 🤍
– komkommer 💚
– cherrytomaatjes ♥️
– hummus of muhamarra voor bovenop 🧡
– tahin-dressing (niet perse nodig)

Stappen:
1) kook de quinoa
2) marineer de tempeh en bak in een grilpan
3) snijd de bieten in plakjes
4) snijd de bloemkool en kook kort
5) snijd de komkommer en cherrytomaatjes
6) voeg alles samen en voeg de hummus/ muhamarra toe en eventueel een tahin-dressing

Last modified: 6 oktober 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *