Koken met passie!

Food & Recipes, Lifestyle, Nieuws

Op LoveLife.nl lees je verschillende interessante artikelen over Fight cancer, nieuws over de ziekte kanker, maar ook artikelen over de liefde voor het leven. En liefde gaat door de maag wordt toch gezegd? Hoog tijd om lekkere recepten met jullie te delen. Instagram-chef Pascalle Ruigrok, van @koken.met.passie kookt de sterren van de hemel en deelt dit graag op LoveLife.nl. In dit interview maak je kort kennis met haar.

Pascalle is een energieke, liefdevolle, creatieve levensgenieter en naast Instagram-chef van het kookblog @koken.met.passie ook lerarenopleider op de Universitaire PABO. Ze heeft enorm veel liefde voor koken én onderwijs, een prachtige combinatie vinden wij!

Als je aan Pascalle vraagt waar ze gelukkig van wordt antwoordt ze: “Als het huis naar verse appeltaart ruikt, wanneer je net op tijd de trein haalt, van tekenen met stiften, van bananenplanten en van mensen op straat die naar je glimlachen.”  

Haar echte liefde voor eten bestaat nog niet heel lang. Pascalle: “Sociale media staat vól met tips om af te vallen of gezonder te eten. Jaren leefde ik al die regels na tot ik er vorig jaar helemaal klaar mee was. Eten (en dus koken) is zó leuk! Je kunt je er super goed door voelen, vooral door lekker te eten wat bij jou past. Ik geniet ervan om lekkere, soms gezonde soms wat minder gezonde, recepten te maken en te delen. Eten is een feestje!

Pascalle heeft ook een levensmotto: Je kunt alleen tijd verspillen, als je vergeet er van te genieten (óf Het leven is als een frikandel, je moet het zelf speciaal maken). 

Ze vindt Stichting Fight cancer en het platform LoveLife.nl prachtig en het doel ervan nog mooier. Pascalle: “Om uit iedere dag iets moois te halen en te proberen om van het leven te blijven genieten. Zo veel mensen krijgen te maken met de ziekte kanker. Door LoveLife komen we samen in actie voor meer onderzoek en preventie én kunnen we elkaar wat verlichting en positiviteit brengen. Ik vind het een eer om daarbij betrokken te mogen zijn.”

Vanaf nu zal er wekelijks een lekker recept van Koken.met.passie te vinden zijn op LoveLife.nl, eetsmakelijk!

Last modified: 28 september 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *