Podcast van de week #8

Lifestyle, Podcasts & Boeken

The Wim Hof Podcast

Wim Hof is zo’n beetje in elke podcast te gast geweest die de topics health, persoonlijke ontwikkeling en biohacking beslaan. Maar nu, sinds juni 2021, heeft hij zijn eigen podcast: The Wim Hof Podcast.

‘Hoe maken we de wereld sterker, gezonder en gelukkiger? We kunnen het niet alleen, en het is hoogmoed om te denken dat we niets meer te leren hebben. Wijsheid komt voort uit het openstaan voor nieuwe perspectieven. Wim Hof verwierf zijn diepgaande kennis door zijn vlammende en eindeloze nieuwsgierigheid, hij is een student voor het leven.’ Tot zover de introductie van de show.

In de Wim Hof Podcast nodigt hij de meest uiteenlopende mensen uit voor een reeks wederzijds verhelderende gesprekken. Wat hebben de gasten van Wim en zijn methode geleerd en welk inzicht kan de Iceman daaruit opdoen?

De eerste afleveringen staan inmiddels online, te gast hierin zijn de Engelse komiek, acteur en podcast-host Russell Brand en de Canadees klinisch psycholoog, schrijver, cultuurcriticus en hoogleraar in de psychologie Dr. Jordan B Peterson.

Last modified: 2 augustus 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *