Over LoveLife.nl

Over, Over LoveLife.nl

LoveLife.nl is het nieuwe platform van Stichting Fight cancer. Vanuit de liefde voor het leven willen we jou inspireren om met ons een vuist te maken tegen kanker. Want binnen nu en 10 jaar moet kanker een chronische ziekte zijn waaraan niemand meer dood hoeft te gaan. Dit kan alleen gerealiseerd worden door voldoende onderzoek. 

Een lang gekoesterde droom gaat in vervulling met LoveLife.nl: een platform dat inspireert en energie geeft, bruist en uitnodigt om steeds opnieuw te bezoeken. Op LoveLife.nl vind je actualiteiten, gezonde recepten, inspirerende interviews, documentaires (LoveLife TV), sportieve work-outs, persoonlijke verhalen en allerlei andere ins & outs om te kunnen genieten van het dagelijks leven. En, niet te vergeten, een webshop met allerlei toffe nice haves waarmee je ook nog eens bijdraagt aan iets goeds. Maar het is ook een platform waarop we jou kunnen laten zien hoe we samen met heel Nederland fondsen werven, welke onderzoeken met die fondsen gefinancierd worden, wat daarmee bereikt wordt en welke mensen erachter zitten. 

Stichting Fight cancer
Fight cancer organiseert evenementen door heel het land, waar mensen met veel plezier en overtuiging aan meedoen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie. Vanuit de kern van de regio enthousiasmeren we mensen om deze evenementen samen met ons te organiseren. Een lokaal feestje met elkaar, met een lach en een traan waarbij iedereen het doel duidelijk voor ogen heeft. We hebben grootse plannen voor dit jaar. Wanneer het allemaal weer kan, gaan we naast de bekende evenementen, zoals Swim to Fight Cancer, Rollercoaster Run en Walk to Fight Cancer 4×40 een drietal nieuwe concepten lanceren: Bike&BBQ to Fight Cancer, Walk&Dance to Fight Cancer (ook een studenten editie) en LoveLife run. Ook gaan we het Walk to Fight Cancer succesconcept verder uitrollen. Wij kunnen niet wachten tot we weer kunnen! 

Veel leesplezier en we hopen je hier – en op één van onze evenementen – snel weer te zien. 
Heb je een opmerking over of suggestie voor ons platform? Laat het weten via redactie@lovelife.nl. Check ook onze socials (Instagram en Facebook) en laat je mailadres onderaan deze pagina achter voor leuke nieuwsupdates en toffe acties. 

Love life. Fight cancer.

Stefanie van Rootselaar, directeur Fight cancer

Last modified: 4 februari 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *